17/05/2019 / Door Mike

Uit eten gaan, wie is er niet gek op? Koop hier je kaartje voor Taste of Amsterdam 2019 en krijg een 3 maanden-lidmaatschap op RestaurantKaart cadeau!


Krijg nu 3 maanden RestaurantKaart cadeau!
Wil je niets missen van het groeiende restaurantaanbod in Amsterdam en omstreken? Dat kan, met RestaurantKaart ontdek je nieuwe restaurants en bespaar je ook nog eens op de rekening! Koop nu je Taste of Amsterdam kaartje en krijg daarbij 3 maanden RestaurantKaart cadeau.


RestaurantKaart is een lidmaatschap waarmee je bij meer dan 600 (!) restaurants door heel Nederland kunt eten voor de helft van de prijs. Zo lunch en dineer je bij de leukste restaurants met 50% korting op het à la carte menu. Ben je na jouw bezoek aan Taste of Amsterdam enthousiast geworden en smaakt dit naar meer? Ga dan uit eten bij bijvoorbeeld The Harbour Club, waar je met RestaurantKaart met 50% korting eet.


RestaurantKaart op Taste
Ook RestaurantKaart is aanwezig op Taste, met een exclusief aanbod voor RestaurantKaart leden. Laat je RestaurantKaart in de RestaurantKaart app zien bij onze stand op Taste of Amsterdam en ontvang een voucher voor een proeverij bij Fromagerie Abraham Kef. Proef 3 goede kazen, brood en een glas wijn in het proeflokaal aan het Van der Pekplein in Amsterdam. Klinkt heerlijk toch?
Nog geen lid van RestaurantKaart? Koop dan hier je Taste of Amsterdam tickets met een 3 maanden-lidmaatschap op RestaurantKaart. Zien we je bij onze stand op Taste?


Taste of Amsterdam
Ontdek de ultieme “foodie playground” van Amsterdam waarbij 24 toprestaurants gezamenlijk zo’n 100 gerechten serveren van 31 juli t/m 2 juni in het Amstelpark. Zo eet je niet bij één, maar bij meer dan 20 van de beste en leukste restaurants uit Amsterdam en omgeving. Ook The Harbour Club is van de partij, waarbij topchef Melchor Soto Fernandez zijn kunsten zal laten zien.


Koop hier je Taste of Amsterdam kaartje (inclusief 3 maanden RestaurantKaart cadeau)


Meer info over Taste of Amsterdam vind je hier

Reacties (0)


Reageer