09/11/2017 / Door Marjola

Vandaag verruilen we ons vertrouwde mes en vork voor stokjes. En duiken we in de keuken vol authentieke smaken, rijke specerijen en eeuwenoude recepten. Ben je al benieuwd geworden? Lees snel verder en ontdek onze lekkerste Oosterse restaurants in Den Haag.

Orchids
Door velen geprezen om hun verfrissende gerechten in de Thaise keuken. En terecht! Het eten is er werkelijk verrukkelijk en ook de service in dit restaurant is top! De eigenaar is van Thaise origine en vertelt je tijdens jouw bezoek graag wat over de Thaise cultuur. Kan je na afloop direct je vakantie boeken!

Tri Tunggal
Gezellig geshopt in Den Haag? Of een bezoek gebracht aan paleis Noordeinde? Sluit je dag gezellig af met een bezoek aan Tri Tunggal. Hier proef je de écht authentieke smaken van Indonesië. Leuk om te weten. Een keer in de drie maanden lanceren zij een nieuw gerecht. Met dit keer de tahu katjan mente: een gerecht uit centraal Java met een lekker pittige saus.

Soeboer Garden
Voor een uitgebreide Indonesische rijsttafel in een rustige setting ga je naar Soeboer Garden in Den Haag. Je hebt een ruime keuze aan rijsttafels zoals de rijsttafel saté, sajoer (vegetarisch) of Biasa. Bestel je liever losse gerechten? Geen probleem. Ook daarin is genoeg te kiezen!

Reacties (0)


Reageer