02/11/2017 / Door Marjola

Rustig, een beetje donker, maar met kaarslicht wel intiem. Dat is waar we aan denken bij de klassieke Franse bistro. Of toch niet? En ga jij voor de ruimte van Truffels of ben je meer op zoek naar authenticiteit zoals bij Allard? De basis mag dan deze week Frans zijn: elk restaurant heeft er zijn eigen joie de vivre aan gegeven.

Jaspers
Een fijn diner en wijncursus in een, het kan bij Jaspers in Amsterdam. Met een eigen sommelier en vakkundig team weten ze jou alles te vertellen over de meest smaakvolle wijnen. Ook aan de gerechten zal je proeven dat ze hier met kennis en bovenal durf koken. Proef, lach, nip en geniet van Jaspers!

Binnen Breda
Het mag dan misschien niet de jachthaven van Saint Tropez zijn, op een drukke zondagmiddag zal je net zo veel plezier beleven bij Binnen Breda. Met een leuk uitzicht over het water en een gezellige sfeer zal je haast vergeten te eten. Ook al bevindt het restaurant zich in het oudste gedeelte van Breda, de tijd heeft er zeker niet stil gestaan!

Allard
Midden in de Haagse binnenstad vind je restaurant Allard. Het restaurant is gevestigd in een historisch pand en ademt daardoor de romantische en warme sfeer die je van een Franse bistro kan verwachten. Allard himself staat persoonlijk garant voor een avondje culinair genieten. Perfecte porties, volle wijnen en de beste ingrediënten. Who needs more?

Truffels
Geen vaste kaart, maar iedere maand iets nieuws. Dat is hoe ze bij restaurant Truffels te werk gaan. Voor de mensen met keuzestress waarschijnlijk een van de grootste nachtmerries, maar voor iedereen die zich graag culinair laat verrassen: een geschenk uit de hemel! Tip: schrijf je in voor hun nieuwsbrief om altijd op de hoogte te zijn van de nieuwste menuwisselingen.

Reacties (0)


Reageer