09/11/2017 / Door Marjola

De zomer is nog in volle gang als we de reclames van idyllische dorpjes en betoverende uitzichten mogen geloven. Het Nederlandse zomerweer mag dan niet helemaal optimaal zijn, dat is nog geen reden om binnen te blijven. Wij hebben daarom speciaal voor jou een fijn lijstje van een aantal Italiaanse toppers samengesteld.

Bonetti
Trattoria Bonetti brengt de Italiaanse cultuur naar Haarlem. Als liefhebber van Italiaans eten, zal het je vast niet ontgaan zijn dat eten en (wijn) drinken een heel belangrijk onderdeel van de Italiaanse levensstijl vormt. Dit is dan ook precies wat Bonetti brengt. De Italiaanse keukenbrigade verrast je iedere keer weer met de lekkerste, traditionele gerechten. En hoe kun je daar nu beter van genieten dan in de gezellige binnentuin?

Mister Toni
Bij Mister Toni waan je je echt weer in het romantische Italië. De fijne huiselijke sfeer en de Italiaanse geuren die uit de keuken komen, maken je al snel hongerig. Bij Mister Toni kies je niet van een vast menu, maar eet je gewoon ‘wat de pot schaft’. We zijn tenslotte nog wel in Nederland?! Voor de culinaire ontdekkers is deze plek een echte must. En voor de twijfelaars adviseert Toni en zijn personeel je graag bij het maken van de juiste keuze bij de gerechten van de dag.

Osteria Sala Federico
Ontdek authentieke Italiaanse sferen als nooit te voren. Osteria Sala Federico is gevestigd aan de Oostzeedijk en geeft je het gevoel weer terug te zijn in Italië. Het Italiaanse woonkamergevoel, lekkere Italiaanse gerechten en voortreffelijke wijnen, maken dit tot een échte Osteria. Want hoe breng je de avond nu beter door, dan met een bord vol verse ravioli en een goed glas wijn?

Parmesan
Geliefd onder velen en sinds kort toegevoegd aan ons restaurant aanbod; restaurant Parmesan in Zwijndrecht. Onder leiding van Chef Manuel Moolenaar worden de meest prachtige creaties op tafel gezet. Hoe ze het iedere keer weer betoverend lekker weten te maken? Door de gerechten te bereiden zoals ze bedoeld zijn! Bij Parmesan zijn ze ervan overtuigd dat aan de Italiaanse klassiekers niet gesleuteld hoeft te worden. Dat neemt niet weg dat ze hier ook wel eens iets nieuws proberen. Maar dat zul je zelf moeten ontdekken.

Fellini Alkmaar
Midden in het gezellige centrum van Alkmaar, tegenover de Grote Sint Laurenskerk, vind je restaurant Fellini. Alles in dit restaurant straalt Italiaanse allure uit. De setting is ruim, maar behoudt toch een familiaire sfeer. Dat in Italië alles om eten draait, vind je ook hier goed terug. De ingrediënten van het goede leven spelen bij Fellini dan ook de hoofdrol en dat proef je! Met een wijnbar, club en heel de dag door lekker eten, is het hier altijd levendig!

Reacties (0)


Reageer